Google Business View

Šta je Google Business View?

Predstavljamo vam najnoviji proizvod kompanije Google koji vam pomaže da privučete veliki broj posetilaca i pretvorite ih u kupce. Omogućite svima da istraže vaš prostor uz pomoć Google Street View™ tehnologije!

U današnje vreme vaši potencijalni kupci su navikli da koriste internet kako bi došli do svih informacija koje će im olakšati donošenje odluke o izboru potencijalno najboljeg iskustva za koje su spremni da izdvoje svoje vreme i novac. Bez obzira da li se radi o odlasku u restoran, radnju ili na putovanje, kupci žele da budu sigurni u izbor koji su napravili.

Omogućite kupcima doživljaj putem koga će se i sami uveriti da je vaš biznis pravo mesto za njih. Google Street View za biznis omogućuje posetiocima da istraže svaki detalj vašeg prostora i lakše donesu odluku o poseti ili kupovini.

Vaš prostor može biti dostupan na svim platformama kao što su Google pretraga, Google mape, Google+, vaš web sajt, vaša Facebook strana ili bilo koji drugi web sajt. Kako ovaj proizvod dolazi iz kompanije Google možete biti uvereni da će svaki posetilac imati isto iskustvo bez obzira na izbor uređaja putem koga pristupa vašoj šetnji.

Statistika pokazuje da uvođenjem Google Street View tehnologije možete pretvoritiveći broj posetilaca u kupce, da vam se posetioci duže zadržavaju na stranici kao i da vaš web sajt dobija više poseta.

Sama šetnja vašim prostorom može biti naporna ukoliko posedujete veći objekat. Postavite navigaciju, objasnite svaki detalj tokom šetnje i omogućite posetiocu da reaguje. Stvorite neprocenljivo iskustvo.

FAQ

Cena zavisi od broja tačaka (koraka). Broj tačaka se definiše na osnovu veličine Vašeg objekta merenjem od strane našeg Project managera. Svaka tačka predstavlja jednu 360 tačku.
Business View je vidljiv na Google pretrazi, Google mapama, Google plus stranici, Vašem web sajtu, kao i na Vašoj Facebook stranici.
Ne, plaćanje je jednokratno i sam Business View možete koristiti neograničeno vreme. Uz opcione dodatke poput Overlay software-a i Facebook Tab-a postoji gorišnja nadoknada.
Kada Vas potencijalni kupci traže na Google-u, dobijaju izdvojen rezultat sa desne strane koji sadrži informacije poput slika, lokacije na mapi, kontakt informacija, radnog vremena, recenzija i sl. U sklopu ove sekcije nalazi se i opcija SEE INSIDE koja omogućuje Vašim posetiocima da udju i prošetaju se kroz Vaš objekat.

Ovo doprinosi većoj konverziji posetilaca u kupce i prema podacima Google-a, povećava mogućnost rezervacije za čak 48%.

Snimanje može trajati od 1 sata pa sve do par dana, zavisno od veličine Vašeg objekta.
Snimanje će obuhvatiti glavne oblasti oblasti Vašeg objekta sa kojima se kupci suočavaju. U saradnji sa našim project managerom možete definisati koja područja želite da naglasmo, ili čak isključimo iz snimanja. Još jednom, cilj snimanja je da pokaže klijentima ono što treba da vide kao da su da su fizički prisutni u samom objektu.

GDE JE SVE DOSTUPAN MOJ BIZNIS?

UKRATKO... VAŠ BIZNIS JE DOSTUPAN SVUDA!

Prikaz na Google pretrazi

Direktnim upitom na Google pretrazi, sa desne strane pretrage se pojavljuje rezultat sa Vašim listingom, zajedno sa kontakt podacima i radnim vremenom.
Takođe u ovoj sekciji posetilac može izabrati da li želi da pogleda fotografije, lokaciju na mapi ili da jednim klikom uđe u vaš prostor i prošeta se kroz njega.

Prikaz na Google Mapama

Prema statistici Google-a, 30% od svih pretraga na Google-u se odvija na Google mapama.
Kao i na Google pretrazi korisnik koji vas traži na mapi, može pogledati informacije o vašem objektu i jednim klikom ući unutra da istraži prostor pomoću opcije See Inside
(Pogledaj unutra).

Prikaz na Google+ stranici

Vaša Google + stranica sadrži sve relevantne podatke koji se prikazuju posetiocima poput tačne lokacije, fotografija, radnog vremena i recenzija. Na samoj stranici u About sekciji moguće je jednim klikom ući u vaš objekat i istražiti ga. Verifikacijom ove stranice preuzimate kontrolu nad sadržajem koji…

Overlay Software

Overlay software je alat pomoću koga je omogućeno deljenje vašeg Business View-a sa drugim web sajtovima, socijalnim mrežama i ostalim online servisima koji podržavaju unos html koda kao što su pojedini direktorijumi itd… Takođe, pomoću ovog alata možete postaviti Business View na Vaš web sajt ili na Vašu Facebook stranicu*.

Overlay software Vam daje mogućnost da postavite navigaciju kroz Vaš objekat i na taj način omogućite posetiocima da se lakše snađu.

Facebook Tab predstavlja ekstenziju Overlay Software-a, i pomoću njega se na Vašu Facebook stranicu postav- lja dodatni Tab koji omogućuje da posetioci Vaše Facebook stranice direktno pristupe Vašem Business View-u putem Facebook-a.

Zbog strogih pravila koje propisuje Facebook za korisćenje ove usluge potrebna je kupovina dodatnog sigurnosnog protokola SSL (Secure Sockets Layer) kojim se enkriptuju i štite podaci o korisnicima ove mreže. SSL se kupuje na godišnjem nivou i njegova cena iznosi 50€ godišnje.

Proces implementacije podrazumeva tri koraka, prvo se iz Overlay software-a generiše sigurna stranica za korišćenje na Facebooku koja je obezbeđena SSL protokolom, zatim se pravi posebna aplikacija za Facebook koja uključuje prethodno generisanu stranicu i na kraju se ova aplikacija povezuje sa vašom stranicom.

Overlay + Facebook Tab

Google Business View

  • Direktno postavljanje na Google Maps – Info Kreator je jedina kompanija u regionu sertifikovana za Google Street View Trusted program koja radi sa sertifikovanom opremoma naše rešenje je jedino koje se može postaviti direktno na Google mape stvarajući utisak identičan Google Street View-u. Ovo je važno, jer po Google-ovim podacima, oko 30% svih pretraga na internetu vrši se direktno kroz Google mape, a ovaj trend ide uzlaznom putanjom.
  • Široka primena – Osim Google mapa, See Inside se može postaviti i na vaš web sajt, Google+ stranicu (koja se pojavljuje direktno pored rezultata pretrage na Google-u), Facebook stranicu, dok ga možete deliti i sa trećim licima (turističke agencije, booking sajtovi i sl), što predstavlja široku paletu primene ovog rešenja.
  • Direktan pregled kroz email – Takođe, naše rešenje možete deliti direktno kroz email koje šaljete vašim klijentima, tako da oni jednim klikom mogu da pokrenu šetnju direktno iz emaila (što je veoma korisno u slanju promotivnih poruka i ponuda za korišćenje vaših kapaciteta).
  • Identičan kvalitet prikaza na svim uređajima (kompijuter, lap top, tablet, pametni telefon i sl).
  • Tour Guide Softver za jednostavno kretanje i navigaciju kroz vaš objekat, koji Vam na administratorskom nivou omogućava dodatne pogodnosti (prozor sa specijalnim ponudama i Action tasterom za direktnu rezervaciju, povezane šetnje objekata u vašoj blizini, multijezičnost i još mnogo toga).

NAŠI KLIJENTI

ONI SU PREPOZNALI VREDNOST OVOG REŠENJA