Google Business View

Predstavljamo vam najnoviji proizvod kompanije Google koji vam pomaže da privučete veliki broj posetilaca i pretvorite ih u kupce. Omogućite svima da istraže vaš prostor uz pomoć Google Street View™ tehnologije!

U današnje vreme vaši potencijalni kupci su navikli da koriste internet kako bi došli do svih informacija koje će im olakšati donošenje odluke o izboru potencijalno najboljeg iskustva za koje su spremni da izdvoje svoje vreme i novac. Bez obzira da li se radi o odlasku u restoran, radnju ili na putovanje, kupci žele da budu sigurni u izbor koji su napravili.

  • Direktno postavljanje na Google Maps – Info Kreator je jedina kompanija u regionu sertifikovana za Google Street View Trusted program koja radi sa sertifikovanom opremoma naše rešenje je jedino koje se može postaviti direktno na Google mape stvarajući utisak identičan Google Street View-u. Ovo je važno, jer po Google-ovim podacima, oko 30% svih pretraga na internetu vrši se direktno kroz Google mape, a ovaj trend ide uzlaznom putanjom.
  • Široka primena – Osim Google mapa, See Inside se može postaviti i na vaš web sajt, Google+ stranicu (koja se pojavljuje direktno pored rezultata pretrage na Google-u), Facebook stranicu, dok ga možete deliti i sa trećim licima (turističke agencije, booking sajtovi i sl), što predstavlja široku paletu primene ovog rešenja.
  • Direktan pregled kroz email – Takođe, naše rešenje možete deliti direktno kroz email koje šaljete vašim klijentima, tako da oni jednim klikom mogu da pokrenu šetnju direktno iz emaila (što je veoma korisno u slanju promotivnih poruka i ponuda za korišćenje vaših kapaciteta).
  • Identičan kvalitet prikaza na svim uređajima (kompijuter, lap top, tablet, pametni telefon i sl).
  • Tour Guide Softver za jednostavno kretanje i navigaciju kroz vaš objekat, koji Vam na administratorskom nivou omogućava dodatne pogodnosti (prozor sa specijalnim ponudama i Action tasterom za direktnu rezervaciju, povezane šetnje objekata u vašoj blizini, multijezičnost i još mnogo toga).

 Air View – Airport City Belgrade Teaser

Neke od najčešćih primena Air View-a su:

  • Snimanje ugostiteljskih objekata
  • Snimanje raznih vrsta događaja
  • Snimanje objekata u izgradnji

Snimanje iz vazduha u 4K

Pored Google Business View-a Info Kreator u svojoj paleti proizvoda ima u ponudi i izradu promo video spota za Vaš objekat snimljenog iz vazduha – Air View.

Ukoliko se opredelite za kupovinu Google Business View rešenja, zavisno od paketa Air View Vas može koštati samo 1 €.

I sve to u 4K tehnologiji!

Pogledajte neke od primera na našem YouTube kanalu.

Promotivni video spot za ugostitelje

Info Kreator je specijalizovao produkciju promotivnih spotova namenjenih ugostiteljima. Kombinacijom snimaka iz vazduha sa snimcima načinjenim unutar objekta postižemo do sada neviđenu dinamiku na ovim prostorima.

Naš tim će se prilagoditi Vašim potrebama i zahtevima i na profesionalan način odgovoriti na svaki izazov.

Uverite se i sami!

 Promo spot – Terminal Gastro Bar

 

Pogledajte još neke od primera na našem YouTube kanalu.

NAŠI KLIJENTI

ONI SU PREPOZNALI VREDNOST NAŠIH PROIZVODA