O Nama

Ko smo mi?

Info Kreator je prva i jedina kompanija u regionu koja je specijalizovana za izradu i realizaciju kompletnog Google Business View rešenja. Znanje i iskustvo koje posedujemo nam omogućavaju da vaš biznis predstavimo na najbolji mogući način, na svim platformama i prema strogim kriterijumima Google-a, a naše osoblje je prošlo kroz intenzivne treninge kako bi bili sigurni da će i vaš biznis biti predstavljen na pravi način.

ŠTA RADIMO

Čime se bavimo?

Google
Business View

Predstavljamo vam najnoviji proizvod kompanije Google koji vam pomaže da privučete veliki broj posetilaca i pretvorite ih u kupce. Omogućite svima da istraže vaš prostor uz pomoć Google Street View™ tehnologijee.

Aereal cinematography

Pored Google Business View-a Info Kreator u svojoj paleti proizvoda ima u ponudi i izradu promo video spota za Vaš objekat snimljenog iz vazduha – Air View.
I sve to u 4K tehnologiji!

Hospitality
Video Production

Info Kreator je specijalizovao produkciju promotivnih spotova namenjenih ugostiteljima. Kombinacijom snimaka iz vazduha sa snimcima načinjenim unutar objekta postižemo do sada neviđenu dinamiku na ovim prostorima.

NAŠI KLIJENTI

ONI SU PREPOZNALI VREDNOST NAŠIH PROIZVODA